Onze troeven

Verjongde stadskern

De Stad Deinze ondergaat momenteel een ware metamorfose. Met haar Project “Deinze 2020” trekt de Stad Deinze resoluut de kaart van de verjonging.

In een eerste fase werd de omgeving rond de kerk en Leie heraangelegd. Deze renovatie is inmiddels afgerond: een prachtig kerkplein, aanlegsteiger en dito jachthaven zijn het resultaat. In een tweede, net opgestarte fase, wordt het centrale gedeelte van de Markt aangepakt. Ongeveer gelijktijdig met de start van ons nieuwbouwproject zal het laatste deel van de Markt heraangelegd worden. Na deze werken zullen de toekomstige bewoners kunnen genieten van een rustige marktplaats, waar “lang parkeren” eerder de uitzondering dan de regel is.

Gezien deze belangrijke investeringen wordt de Stad Deinze in de nabije toekomst zeker “the place to be”, voor wie wil wonen in een jonge stad, zonder de nadelen van een echte grootstad.

Deinze een echte thuis

Deinze is typisch zo’n plek waar je, als je er geboren bent, vervolgens nooit meer weg wilt. Wat we met een eenvoudig woord thuis noemen. Vandaar ook dat het zaak is een goed huis te vinden in Deinze.

Deinze is een rustige en schone gemeente waar het prettig wonen is. Deinze is helemaal Oost-Vlaanderen en gezegend met een licht bourgondische inslag. Dat zie je terug in tal van cafés, restaurants, kroegjes, en terrassen. De voorzieningen in Deinze zijn compleet en liggen over het algemeen binnen handbereik. Verrassend hoe je voor zowel de dagelijkse boodschappen als tal van specifieke zaken in het centrum van Deinze terecht kan.

Het centrum van de Stad Deinze is niet erg groot, maar doet wel sjiek aan met haar grote markt.

Een andere troef is het mooie, grote park “De Brielmeersen” op wandelafstand. Hier kun je heerlijk wandelen, eendjes voeren of gewoon op een bankje zitten. Doen wat u altijd al had willen doen: Genieten van Deinze…

Uitstekende belegging

Al eens nagegaan hoeveel appartementen momenteel te huur of te koop staan op de Markt in Deinze: bijna geen.

Zowel voor de verhuurmarkt als de meerwaarde op termijn is een residentiële belegging in Deinze een prima beslissing. Het verwachte huurrendement ligt zeker binnen het rendement welke men in gelijkaardige steden kan verwachten. Geen enkel beschikbaar appartement op de Markt staat langer dan een maand te huur. En op middellange termijn is elke koper zeker dat hij zijn appartement met een mooie meerwaarde zal kunnen verhandelen.

In vergelijking met naburige steden zijn de gangbare prijzen in Deinze relatief laag te noemen. De Deinze vastgoedmarkt moet nog een inhaalbeweging maken ten opzichte van andere randsteden zoals Waregem en Oudenaarde waar de vastgoedprijzen reeds veel hoger liggen.

Wenst u meer informatie of een afspraak?

We maken graag tijd voor u.

Deinze Onze Thuis bv
Kortrijkstraat 63 - 9800 Deinze
Tel.: 09 386 91 92 - sofie@ceuterick.be