Realisaties

Residentie Toldam

 • Tolpoortstraat 46, 9800 Deinze

Architecte Fransesca de Fonseca kon in deze residentie 12 mooie appartementen plaatsen. De ruime balkons zowel vooraan als achteraan, staan de bewoners toe de sfeer van de Stad op te snuiven of achteraan even uit te blazen.

Residentie The Philo

 • Markt 36, 9800 Deinze

Residentie The Philo is super centraal gelegen in het midden van de Markt. De toegankelijkheid via de Mouterijdreef is een unieke troef voor deze mooie realisatie.

Residentie Rederijkershuis

 • Markt 16, 9800 Deinze

Uniek in zijn soort, gelegen recht tegenover de Onze Lieve-Vrouwekerk, het kloppende hart van de Stad Deinze. Op het gelijkvloers heeft een heel aantrekkelijke horecazaak met Italiaanse specialiteiten haar intrek genomen: Bruschetta Mia. De 9 bovenliggende appartementen genieten van een mooi zicht op de Markt en de Kerk. Zij zijn bovendien toegankelijk achteraan via de Mouterijdreef. Hier werden eveneens een 23-tal garageboxen gebouwd zowel voor bewoners van de residentie als buurtbewoners.

Residentie Leiepoort

 • Tolpoortstraat 16/18/20, 9800 Deinze

Naar een ontwerp van architect Guy De muynck, werd in de drukste winkelstraat van Deinze een residentie gebouwd met 8 appartementen. Voor het handelsgelijkvloers werd gekozen voor een heel moderne look met hoge plafonds. Het bekende interim kantoor T-Interim heeft er zijn intrek genomen.

Residentie Leiegoed

 • Tolpoortstraat 54 , 9800 Deinze

Residentie Leiegoed is prachtig gelegen in de Tolpoortstraat. De residentie omvat een handelsruimte en 15 appartementen allen met terrassen en/of balkons.

Residentie Knokpoort

 • Tolpoortstraat 100, 9800 Deinze

Aan het begin van de drukke Tolpoortstraat werden hier één handelsgelijkvloers en 9 appartementen gebouwd.

Residentie Finella

 • Markt 147, 9800 Deinze

Recht tegenover de residenties Brugse Poort en Brugse Poort Bis werd de residentie Finella opgericht. Het handelsgelijkvloers werd ingenomen door de alom bekende horecazaak ’t Pompierke, die vroeger in Sint Martens Latem was gelegen. Door de perfecte isolatie ondervinden de vier bovengelegen appartementen niet de minste hinder. Gelegen vlak naast het Congoplein geniet men vanop het terras van het zicht op de Markt en vooral het Schipdonkkanaal.

Residentie Eden

 • Tolpoortstraat 67/69/71, 9800 Deinze

In het midden van de Tolpoortstraat werden hier 8 monderne appartementen gebouwd. Deze moeten de best beveiligde van de Stad zijn door hun ligging boven Europabank. Het parkingprobleem werd opgelost door deze te koppelen aan residentie Toldam daar quasi tegenover.

Residentie Brugse Poort BIS

 • Markt 110, 9800 Deinze

Een kleinschalig maar fijn residentieel gebouw bestaande uit 1 gelijkvloers appartement en 5 bovenliggende ruime appartementen met een gevelbreedte van 7,5 meter. Achteraan werden een aantal staanplaatsen en parkeerboxen voorzien. Architecte Fransesca de Fonseca, Gent, koos voor een gelijke architectuur als residentie Brugse Poort zodat beide residenties naadloos op elkaar aansluiten.

Residentie Brugse Poort

 • Markt 106/108, 9800 Deinze

Deze prachtige residentie werd ontworpen door architect Guy De Muynck. Zij omvat een groot handelsgelijkvloers, 14 appartementen. Om de parkeerproblematiek op te lossen werd een ondergrondse parkeergarage gebouwd tot verdiep -2. Deze ondergrondse parking is toegankelijk via een state of the art autolift, de eerste in zijn soort te Deinze.

Residentie Bisschop

 • Bisschopstraat 13 /17, 9800 Deinze

Het eerste loftproject door onze groep gerealiseerd. Daarom uniek maar niet minder geslaagd. De vier unieke en heel moderne lofts werden ontworpen door architect Jurgen Weyns uit Gent. Met hun weidse zicht op een “oude” Leiearm in het smalle Bisschopstraatje bieden zij de rust en kalmte die de bewoners ten zeerste kunnen waarderen.

Residentie Adele

 • Markt 101, 9800 Deinze

In deze residentie werd een prachtig kantoor voorzien waar nu de bank Argenta huisvest. Daarnaast zijn er 4 mooie appartementen. Door de ligging op de hoek met de Meulenstraat genieten deze appartementen van een uniek en prachtig zicht over de hele Markt van Deinze.

Wenst u meer informatie of een afspraak?

We maken graag tijd voor u.

Deinze Onze Thuis bvba
Kortrijkstraat 17 bus 1 - 9800 Deinze
Tel.: 09 386 91 92 - buro.ceuterick@portima.be