Residentie The Philo

Markt 36, 9800 Deinze

Het project residentie The Philo is tot stand gekomen na het uitschrijven van een “Publiek-Private-Samenwerking”- wedstrijd. Uit een lijst van enkele kandidaten kwam dit project als winnaar uit de bus vanwege het meest aantrekkelijke architecturaal project.

De residentie is super centraal gelegen in het midden van de Markt.

De toegankelijkheid via de Mouterijdreef is een unieke troef voor deze mooie realisatie. Op die manier is de residentie steeds bereikbaar ook op marktdagen of andere dagen waar de Markt soms ontoegankelijk is door speciale activiteiten. Aan de kant van de Markt worden 1 handelsgelijkvloers en 5 appartementen gerealiseerd.

Door hun uitzonderlijke breedte van 8 meter, bieden deze appartementen comfort zoals er weinig zijn in Deinze. De appartementen hebben elk 2 ruime slaapkamers.

Aan de kant van de Mouterijdreef is in een ruime éénsgezinswoning voorzien met een inkom op het gelijkvloers en inrijgarage, een living met keuken op het eerste verdiep.

De drie slaapkamers bevinden zich op het tweede verdiep. Er zijn voldoende staanplaatsen op het binnenpein voor elk appartement. Een uniek product!!

Interesse?

Uw contactpersoon

Sofie Hooghe
Buro Ceuterick
09 386 91 92
sofie@ceuterick.be

Wenst u meer informatie of een afspraak?

We maken graag tijd voor u.

Deinze Onze Thuis bv
Kortrijkstraat 63 - 9800 Deinze
Tel.: 09 386 91 92 - sofie@ceuterick.be